Για 4η χρονιά συνεχίζεται το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!» της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. κατά της υπογεννητικότητας, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΗOPEgenesis - Μια ελπίδα γεννιέται!
×

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΣΕ 90 ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
Σε συνεργασία με hopegenesis
Για 4η χρονιά συνεχίζεται το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!» της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. κατά της υπογεννητικότητας, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΗOPEgenesis

Για 4η χρονιά η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ υλοποιεί σταθερά το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!». Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, στηρίζοντας διαχρονικά την οικογένεια και την ελληνική κοινωνία, έχει ως στόχο, μέσω της εθνικής αυτής πρωτοβουλίας, να συμβάλει στη μείωση της υπογεννητικότητας που απειλεί ιδιαίτερα τη χώρα μας, οδηγώντας σε δημογραφικό αδιέξοδο.

Το Πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!» εφαρμόζεται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis, σε 90 απομακρυσμένα ηπειρωτικά χωριά της πατρίδας μας, τα οποία παρουσίαζαν αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων. Μέσω του Προγράμματος η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ καλύπτει τα έξοδα προγεννητικού ελέγχου και τοκετού ενθαρρύνοντας τις γυναίκες, που ζουν στις απομακρυσμένες αυτές περιοχές να πραγματοποιήσουν το όνειρο της μητρότητας. Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει επίσης, την κάλυψη των βρεφικών τροφών των μωρών που γεννιούνται, για τα δυο πρώτα χρόνια της ζωής τους. Μέχρι σήμερα η εταιρία έχει διαθέσει πάνω από 100.000 γεύματα βρεφικού γάλατος και βρεφικής κρέμας ΓΙΩΤΗΣ.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα της πρώτης τριετίας υλοποίησης του Προγράμματος για την αναγέννηση των απομονωμένων αυτών χωριών. Πιο συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του Προγράμματος τα χωριά αυτά είχαν πολύ χαμηλές ή και μηδενικές γεννήσεις, ενώ σήμερα αριθμούν 55 νέα μωράκια μαζί με τις προσεχείς αναμενόμενες γεννήσεις. Ιδιαίτερα ευτυχές είναι το γεγονός ότι πολλές από τις επωφελούμενες οικογένειες αποκτούν και δεύτερο μωρό, μέσω του Προγράμματος.

www.jotis-miaelpidagennietai.gr , www.hopegenesis.org

Copyright 2024©, ΓΙΩΤΗΣ