Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. συνεχίζει για 6η χρονιά το Πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!» για τη μείωση της υπογεννητικότητας. - Μια ελπίδα γεννιέται!
×

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΣΕ 90 ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
Σε συνεργασία με hopegenesis
Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. συνεχίζει για 6η χρονιά το Πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!» για τη μείωση της υπογεννητικότητας.

Πιστή στη διαχρονική δέσμευσή της να καλύπτει σημαντικές εθνικές και κοινωνικές ανάγκες, η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ συνεχίζει για 6η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!», με στόχο να συμβάλλει στη μείωση της υπογεννητικότητας που πλήττει ιδιαίτερα τη χώρα μας.

Στο Πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!», που υλοποιείται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ HOPEgenesis, εντάσσονται 90 απομακρυσμένα χωριά στις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας και Εύβοιας, σε 14 Δημοτικές Ενότητες των Δήμων Κεντρικών Τζουμέρκων, Καρπενησίου, Δωρίδος, Λαμιέων, Μακρακώμης και Καρύστου. Κοινός παρονομαστής των απομακρυσμένων αυτών χωριών είναι ότι παρουσίαζαν αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων. Μέσω της πρωτοβουλίας, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στηρίζει τις γυναίκες στις περιοχές αυτές που ονειρεύονται να γίνουν μητέρες και ενθαρρύνει τις γεννήσεις καλύπτοντας τα έξοδα προγεννητικού ελέγχου και τοκετού. Επίσης, παρέχει τις βρεφικές τροφές των μωρών που γεννιούνται, για τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι μέσω του Προγράμματος έχουν γεννηθεί μέχρι στιγμής 70 μωράκια, με αποτέλεσμα τα αρνητικά ποσοστά γεννήσεων στα απομακρυσμένα αυτά χωριά να αρχίζουν να αναστρέφονται και η ελπίδα να γεννιέται. Επίσης, μέχρι σήμερα η εταιρία έχει προσφέρει στα μωρά που γεννιούνται περισσότερα από 150.000 γεύματα βρεφικού γάλατος και βρεφικής κρέμας ΓΙΩΤΗΣ.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ θα συνεχίσει να στηρίζει τις γεννήσεις στην Ελλάδα, μέσα από το Πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!».

Copyright 2024©, ΓΙΩΤΗΣ