Διπλή διάκριση στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019 - Μια ελπίδα γεννιέται!
×

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΣΕ 90 ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
Σε συνεργασία με hopegenesis
logo
Διπλή διάκριση στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!» που υλοποιεί η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ HOPEgenesisκατά της υπογεννητικότητας, διακρίθηκε στο πλαίσιο των Corporate Affairs Excellence Awards 2019 που διοργανώνει η ΕΕΔΕ, με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων δράσεων και πρωτοβουλιών Εταιρικής Επικοινωνίας που υλοποιούνται με επιτυχία και έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!» βραβεύτηκε στην κατηγορία  «Πρόγραμμα/Δράση ΕΚΕ». Επιπλέον, έλαβε και ειδικό τιμητικό βραβείο για την «Καλύτερη Χρήση Δεικτών Επίδοσης». Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη γυναικών που ζουν σε 90 απομακρυσμένα ηπειρωτικά χωριά της Ελλάδας. Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει τα έξοδα εγκυμοσύνης και τοκετού, καθώς και την κάλυψη των βρεφικών τροφών για τα δύο πρώτα έτη των μωρών, ώστε να αμβλύνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στις περιοχές αυτές, δεδομένου των συνθηκών που επικρατούν. Ήδη μέσω του προγράμματος έχουν γεννηθεί τα τέσσερα πρώτα μωρά, ενώ αναμένονται άμεσα περισσότερες  γεννήσεις.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. : «Οι  συγκεκριμένες βραβεύσεις μας συγκινούν ιδιαίτερα. Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στη μητέρα και το παιδί. Το πρόγραμμα ‘Μια ελπίδα γεννιέται!’ αποτελεί μια πρωτοβουλία ουσιαστικής στήριξης και ελπίδας της οικογένειας, με στόχο να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα στην πατρίδα μας. Τα τέσσερα πρώτα μας μωρά είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Copyright 2024©, ΓΙΩΤΗΣ